Кафедра готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій ХНЕУ ім. С. Кузнеця провела неймовірний мультизахід на базі нашого стейкхолдера Артема Оболоника в івент-просторі “EVOhub»!
Під час майстер-класу «ВОРКШОП З АРОМАТОМ КАВИ» нам вдалося поєднати зустріч зі стейкхолдером, школярами та студентами ХНЕУ ім. С. Кузнеця, спеціальностей 241 та 181!
Спікером заходу стала доцент Наталія Іванівна Черевична.
Учасники дізналися:
• які існують у світі види та сорти кави;
• як обрати якісну каву серед її розмаїття;
• що таке каппінг;
• як готувати смачну каву.
Надзвичайною родзинкою заходу став майстер-клас з приготування різних видів кави на професійній кавомашині та лате-арт від нашого випускника 241 спеціальності Андрія Гущина!
Також, не обійшлось без «мозкового штурму», конкурсів, вікторин і призів на кавову тему!
Ми із задоволенням спостерігали щиру зацікавленність та інтерес усіх присутніх!
Щиро дякуємо Артему Оболонику – директору та відомому брендовому шеф-кухару EVOhub за гостинність та привітність!
Дякуємо доценту Світлані Ігорівні Сисоєвій за Арт-підтримку та нашому поважному жюрі: директору Артему Оболонику, проф. Оксані Давидовій, доцентам Андрію Івашурі і Віталію Безсонному!
Величезна вдячність нашим колегам та модераторам заходу!
Завідувачка кафедри готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій, професорка Оксана Юріївна Давидова і доцентка Наталія Іванівна Черевична завжди підтримують усю кафедру та спонукають до цікавих заходів!
Чекаємо на вступників до славетного ХНЕУ ім. С. Кузнеця на навчання за спеціальністями 241 «Готельно-ресторанна справа» та 181 ОП «Ресторанні та крафтові харчові технології»!
Долучайтеся до нашої дружньої команди!