Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця

ХНЕУ ім. С. Кузнеця представляє кафедру готельного і ресторанного бізнесу!

Кафедра здійснює підготовку бакалаврів та магістрів за освітніми програмами: “Готельно-ресторанний бізнес”, спеціальність 241«Готельно-ресторанна справа», і “Ресторанні та крафтові харчові технології”, спеціальність 181 “Харчові технології”.

Метою кафедри є підготовка висококваліфікованих, конкурентоздатних фахівців для готельно-ресторанної індустрії України й усього світу.

Кафедра активно взаємодіє із провідними фахівцями індустрії гостинності (стейкхолдерами), організовуючи лекторії, майстер-класи, тренінги, зустрічі для нетворкінгу і кар’єрного коучінгу від авторитетних професіоналів-практиків, представників бізнесу, експертів та науковців.

Високоорганізована оплачувана практика студентів кафедри відбувається у престижних підприємствах готельно-ресторанного бізнесу як України, так і зарубіжжя: Болгарії, Туреччини, Греції, Італії тощо.

Конкурентною перевагою навчання є сучасна інфраструктура та впровадження в навчальний процес інноваційних технологій, що дає можливість студентам оволодівати мистецтвом управління бізнес-процесами в готелях і ресторанах у режимі реального часу!

Наші випускники працюють на керівних посадах у національних та міжнародних готельних мережах, корпораціях та ланцюгах; санаторно-курортних та розважально-оздоровчих комплексах, пансіонатах, садибах, закладах ресторанного бізнесу, конференц-сервісі, Spa-wellness, виставково-ярмарковій, анімаційно-дозвіллєвій, розважальній сферах, а також здатні відкривати власні заклади готельно-ресторанного бізнесу та бути успішними бізнесменами!

Відео

Архів новин